Facilitam intalnirea cererii cu oferta de servicii de management [...] amanunte
Doriti servicii de recuperarea creante? Completati formularul cerere oferta!
Oferiti servicii de recuperare debite? Inscrieti-va firma la ofer servicii

Datoriile "rele"


Datorii rele

Datoriile rele se refera la imprumuturi pentru achizitia de lucruri care isi pierd repede valoarea si nu genereaza venituri pe termen lung.

Datoriile rele sunt si cele care sunt bazate pe o rata a dobanzii ridicate, cum ar fi creditele obtinute de pe card. Regula generala este sa evitati datoriile rele: daca nu va permiteti sau daca nu aveti nevoie, nu cumparati.

Daca va cumparati o pereche de pantofi eleganta de 200 $ perechea si nu va puteti echilibra balanta cardului mult timp, tineti cont ca perechea de pantofi va va costa peste 250 $ si in momentul achitarii va fi demodata.

Imprumuturile salariale in avans sunt unele din cele mai proaste feluri de debite. In acest ca persoana care se imprumuta emite un cec personal catre imprumutator pentru suma imprumutata , plus o taxa.

Pana la urmatorul salariu debitorul trebuie sa plateasca suma imprumutata, plus taxa originala si dobanda datorata perioadei de timp in care s-a imprumutat. Ratale dobanzii pentru acest tip de imprumut sunt astronomice( depasind 300% annual ).

Daca nu reusiti sa va platiti suma imprumutata, mai platiti inca o taxa pentru rescadentarea imprumutului si ciclul se reia.

06 noiembrie 2010